Doktor di Dahlia Clinic

Doktor Kami

Doktor Wanita & Kulit Yang Dipercayaai di Temerloh

doktor ibu anak, klinik temerloh, pahang

Dr. Dahlia Hazirah

Pengasas & Doktor Utama

Dr. Dahlia ialah graduan perubatan dari Universiti AinShams , Kaherah, Mesir dan beliau seorang doktor berbakat dan berminat dalam bidang perubatan keluarga, perawatan wanita, dan kulit. Beliau memastikan pesakitnya merasa selesa dan terjaga setiap kali berjumpa. Dengan pendekatan yang berfokus pada pesakit, Dr. Dahlia memberikan penjagaan dan rawatan yang diperlukan. Keahlian, dedikasi, dan kasih sayang beliau menjadikannya pilihan utama bagi mereka yang mencari rawatan berkualiti di Dahlia Clinic.

Dr. Dahlia komited memberikan rawatan terbaik kepada setiap pesakit. Beliau tidak hanya memberikan penjagaan yang berkualiti, tetapi juga menjaga kebajikan pesakit dengan penuh kasih sayang.  Dahlia Clinic dilengkapi dengan fasiliti moden dan dikelola dengan kualiti yang tinggi. Pesakit yang datang ke kliniknya pasti mendapatkan rawatan yang berkualiti dan terbaik.

Dr. Dahlia tidak hanya menjadi doktor perubatan yang berdedikasi, tetapi juga seorang pembela hak-hak kesihatan dan kesejahteraan masyarakat. Beliau berperan aktif dalam kempen kesihatan wanita, memberikan penyuluhan dan memperjuangkan pendidikan kesihatan wanita yang di laman media sosial. 

Dengan minat yang mendalam terhadap bidang kulit dan kecantikan, beliau juga adalah pemegang sijil Medical Aesthetic Certificate Malaysia, dan berdedikasi dalam memberi perawatan kepada masalah kulit yang dihadapi oleh pesakit yang datang ke Dahlia Clinic. 

Anda berpeluang mendapatkan konsultasi kulit bersama Dr. Dahlia di kliniknya dan beliau pasti merancang teknik perawatan yang tepat untuk masalah kulit anda.

Dr Mirna Mastura binti Mohd Isa adalah seorang doktor perubatan yang berdedikasi di Dahlia Clinic. Beliau telah mendapatkan ijazah dalam Perubatan dari Universiti Management and Science Malaysia. Pengalaman Dr Mirna dalam bidang perubatan telah mencapai 6 tahun, dan sebelum menyertai klinik ini, beliau telah bekerja sebagai pegawai perubatan bebas di beberapa klinik swasta di sekitar negeri Pahang selama 2 tahun.

Dr Mirna adalah seorang doktor yang penuh semangat dan berpengetahuan luas dalam pelbagai aspek perubatan. Beliau telah berkhidmat di pelbagai bahagian, termasuk kecemasan, pembedahan minor, klinik rawatan luar, dan lain-lain. Pengalaman yang kaya ini membolehkan Dr Mirna memahami dengan baik keperluan dan kebimbangan pesakit yang datang ke klinik.

Sebagai seorang doktor, Dr Mirna amat berdedikasi untuk memberikan penjagaan perubatan berkualiti tinggi kepada pesakitnya. Beliau sentiasa memberikan perhatian yang teliti terhadap setiap pesakit, mendengar dengan teliti mengenai gejala dan masalah mereka. Dr Mirna berusaha untuk memberikan penjelasan yang jelas dan ringkas mengenai diagnosis dan rawatan kepada pesakitnya, supaya mereka memahami situasi mereka dengan baik.

Selain itu, Dr Mirna juga mempunyai kepakaran dalam pendidikan kesihatan. Beliau mengambil inisiatif untuk memberikan nasihat berkaitan gaya hidup sihat, pencegahan penyakit, dan pengurusan kesihatan kepada pesakitnya. Dr Mirna percaya bahawa pendidikan kesihatan adalah aspek penting dalam membolehkan pesakit menjalani kehidupan yang lebih baik dan berkualiti.

Dr Mirna Mastura

Dr Mirna Mastura

Dr Mirna Mastura

Doktor